Motorola er tilbage i Danmark

Motorola har været svær at finde i de danske butikker, men nu vender Motorola tilbage med en økonomi-model

For første gang i mange år vender Motorola nu tilbage til Skandinavien. Hvem der kommer til at sitribuere mobiltelefonen i Danmark er endnu ikke kendt. Den nye Motorola model er en model til overkommelig pris med QHD-skærm og med en masse kraft, skriver Jyllands-posten.

Den nye Motorola mobiltelefon er angiveligt den nye Moto E, som er en produktlinje specielt designet til en mellempris, og skal være med til at give forbrugere en stor mobiloplevelse til en overskuelig pris.

Smart kamera

I den nye Moto E fra Motorola, er der ikke sparet på kamerateknikken. Motorola har nemlig gjort vejen til kameraet særdeles kort ved, at blot to ryst på hånden starter kamera-app'en. Ryster du den derefter en gang mere med håndleddet skifter kameraet til fosiden af mobiltelefonen. Selfies bliver nu endnu lettere.

Eget design

Udover det smarte kamera, har Motorola gjort det let for forbrugerne at personliggøre deres mobiltelefon. Du kan med den nye Motorola E personliggøre din mobil både med bagsidecovers efter smag og behov men du kan også personliggøre både kanter og forside, efter eget smag og behov.

Den nye mobiltelefon kommer til Danmark i starten af marts.