Abonnement

Sammenlign 134 abonnementer fra 23 mobilselskaber på få sekunder. Find det billigste og bestil med det samme direkte fra vores oversigt, klik lige her.

Abonnement - Find det billigste abonnement til din telefon

Der kan være mange penge at spare på sit mobilabonnement, da de adskillige danske forbrugere ikke kan finde det abonnement, som passer mest ideelt til deres mobilforbrug. Det hjælper telmodi dig til ganske simpelt, så du hurtigst muligt kan begynde at spare penge på dit mobilforbrug.

Følg blot vores simple vejledning bygget op på tre enkle trin. Disse er kort forklaret neden for.

Sådan finder du det bedste abonnement

Trin 1. Find omfanget af dit mobilforbrug

For at telmodi.dks prisberegner kan finde det billigste abonnement baseret på dit forbrug er det vigtigt, at du kender dit forbrug på et overordnet plan. Har du ikke kendskab til dit nuværende forbrug, kan du logge ind hos dit teleselskab, hvor du har adgang til detaljer omkring dit forbrug via selvbetjening. Får du regninger tilsendt på mail eller brev, kan du se en specifikation af dit forbrug ud fra dette.

Trin 2. Anvend telmodi.dks søgemaskine

Når du har fundet dit mobilforbrug, skal du indtaste dette i prisberegneren, hvorefter denne med det samme viser dig selskabernes priser i oversigten. Du kan anvende vores prisberegner på flere niveauer, da du kan lave din søgning på baggrund af anvendelsen af tale, data og SMS/MMS. Samtidig kan du tilføje yderligere krav omkring bl.a. netværk, Trustpilot score og hvorvidt du ønsker et taletidskort eller mobilabonnement.

Trin 3. Bestil abonnement

Efter du har indtastet dit forbrug og dine krav til dit kommende abonnement, får du præsenteret alle de abonnementer som lever op til din søgning. Du finder de billigste abonnementer øverst i oversigten, mens prisen stiger i takt med at du bevæger dig ned i resultaterne.

Når du har fundet det abonnement, du ønsker, kan du nemt klikke dig direkte videre til selskabet via oversigten. Vi dirigerer dig direkte ind i bestillingsformularen hos teleselskabet, så du kan påbegynde en bestilling nemt og hurtigt.

Hvad sker der, når jeg har bestilt et abonnement?

Så snart du har bestilt et abonnement, tager det nye teleselskab kontakt til dit nuværende selskab for at igangsætte en flytning. Du skal altså ikke foretage dig noget, da dit nye teleselskab tager sig af alt det praktiske i forbindelse med dit teleskifte.

Du behøver derfor heller ikke kontakte dit nuværende teleselskab for at opsige dit abonnement, da dette også klares af det teleselskab, som du er skiftet til.