Telefonabonnement

Telefonabonnement - Danmarks nr. 1 telefonabonnement prisberegner - Sammenlign alle mobilselskaber - 100% uafhængig - Spar tid og penge - Klik her!

Telefonabonnement - Bestil et abonnement efter dit unikke forbrug

Du kan ovenfor se det samlede danske udvalg af telefonabonnementer på én gang. Via telmodis prisberegner kan du søge i hele udvalget og finde det abonnement, som giver dig mest indhold for færrest penge.

Hvordan skal det perfekte telefonabonnement være?

Du kan indstille prisberegneren til at lede efter det perfekte telefonabonnement. Det bedste for dig afgøres måske af abonnementets dækning, indhold af taletid, om der er musik inkluderet eller noget helt andet.

Du ved selv bedst, hvordan det perfekte telefonabonnement ser ud. Via telmodis prisberegner er det nu ikke længere væk fra det end tre enkle skridt.

Du er kun tre skridt fra telefonabonnementet

Du er kun tre skridt fra telefonabonnementet

Din vej til det mest ideelle telefonabonnement er blot på tre enkle skridt. Efter disse skridt har du både fundet det bedste på markedet, foretaget bestilling og venter nu bare på at abonnementet påbegyndes.

Følg de tre skridt beskrevet neden for:

1. Kend dit mobilforbrug

Kender du i forvejen dit mobilforbrug, skal du angive dette i telmodis prisberegner. I så fald er du én af de få, som kender deres forbrug. De fleste ved nemlig ikke, hvor meget de præcist taler, anvender data og generelt anvender forskellige mobilydelser.Du kan logge ind på selvbetjening hos dit nuværende mobilselskab, hvor du finder samtlige detaljer om dit mobilforbrug. Du kan derudfra få et indblik i, hvordan dit forbrug forløber og dermed hvilket indhold det kommende mobilabonnement skal have.

2. Brug telmodis prisberegner

Med kendskab til dit mobilforbrug er du nu i stand til at frasortere de telefonabonnementer, som ikke lever op til dine krav. Du angiver disse krav i prisberegneren øverst på siden til venstre, hvorefter oversigten automatisk opdateres.

3. Foretag bestilling

Ud fra oversigten har du nu overblik over hele det danske mobilmarked ud fra dine krav. Vi har listet de billigste telefonabonnementer øverst, men læg mærke til at listen også indeholder abonnementer, som har mere indhold end du har krævet. Det kan derfor være, at du til den samme pris kan få mere indhold gennem et andet telefonabonnement, end det som er listet øverst.

Du kan nemt og hurtigt påbegynde bestillingen af det ønskede telefonabonnement, da du blot skal klikke på knappen Se tilbud yderst til højre. Du videresendes derefter til mobilselskabets bestillingsformular, hvor du guides videre af dit kommende selskab.

Tillykke med bestillingen!

telmodi.dk ønsker dig tillykke med dit nye telefonabonnement og håber du bliver tilfreds med prisen såvel som indholdet.

Husk at du altid bør tjekke om dit forbrug ændrer sig, da du i så fald med fordel igen kan undersøge, om der er billigere og bedre alternativer på markedet.