Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Mobilselskaber

Få mere information omkring nogle af de mobilselskaber vi sammenligner på telmodi.dk. Alle priser på mobilabonnementer opdateres dagligt og du vil derfor altid være sikker på at finde det rigtige mobilabonnement for dig hos telmodi.dk. Anvend vores søgeformular i toppen eller se oversigen over mobilabonnementer her.

CBB
CBB er stadig et af Danmarks billigste mobilselskaber. Hos telmodi.dk anbefaler vi CBB på Telia/Telenor's netværk.
Fastnet.nu
Fastnet.nu
Fastnet.nu tilbyder i samarbejde med Ældre Sagen billige mobilabonnementer via TDC/Yousee's netværk.
OiSTER
OiSTER er igen vinder i pristest. Politiken har kåret OiSTER til Danmarks billigste mobilselskab.
TELMORE
Mest populære mobilselskab netop nu. Hos TELMORE får du tillægsydelser til spotpris - Vi anbefaler!
Til toppen

Mobilselskaber


Mobilselskaber - find det billigste til dit forbrug

Mangler du et nyt mobilselskab, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet hele det danske marked til dig, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik.

Du kan bruge vores prisberegner til at frasortere mobilselskaber, som ikke er interessante for dig i forhold til deres abonnementers indhold, dækning, Trustpilot score og andre vigtige parametre.

Ønsker du at spare penge?

Ifølge Danmarks telestyrelse kan langt størstedelen af danske forbrugere spare penge på deres mobilforbrug. Grunden til dette er, at deres mobilabonnement ikke passer til deres reelle forbrug, da abonnementets indhold enten er for lille eller stort.

Er mobilabonnementet for lille, får du ekstra regninger fra mobilselskabet, da du gennem abonnementet er blevet opkrævet for lidt. Har du et for stort abonnement, betaler du for mobilydelser, som du ikke anvender. Uanset hvilken situation du står i, kan du med stor fordel undersøge via vores prisberegner, om du kan spare penge ved at skifte mobilabonnement.

Trin 1. Undersøg dit mobilforbrug

For at du er sikret det mest retvisende overblik over, hvilke mobilselskaber der bedst giver dig det bedste og billigste, skal du undersøge dit mobilforbrug. Først når du kender dit mobilforbrug, vil du være i stand til at bestille det perfekte abonnement.

Vi anbefaler, at du løbende holder øje med dit mobilforbrug. Dit forbrug kan nemlig svinge over tid i takt med dit behov ændres. Ved ændringer kan du anvende vores prisberegner til at undersøge, om du kan spare penge ved igen at skifte abonnement.

Trin 2. Sammenlign mobilselskaberne

Efter du har angivet dine krav til dit kommende mobilabonnement opdateres oversigten automatisk efter dine angivne ønsker. Vores prisberegner har placeret de billigste mobilselskaber øverst i oversigten, så du ikke behøver lede efter disse.

Du kan med fordel nærlæse de forskellige abonnementers indhold og sammenholde dette med priserne. Du vil nemlig oftest opleve, at du får lidt flere kroner får mere indhold. På baggrund af dette kan du så beslutte, om du ønsker at spare flest mulige penge eller ønsker et mere indholdsrigt abonnement.

Trin 3. Udvælg og bestil det bedste

Når du har udvalgt det mobilselskab, som du ønsker skal levere mobiltelefoni til dig, skal du blot klikke på knappen Se tilbud yderst til højre ved hvert mobilselskab. Vi bringer dig derefter videre til det valgte mobilselskabs bestillingsformular, hvor du nemt og hurtigt guides videre.

Har du behov for hjælp i forbindelse med bestillingen, kan du henvende dig til os. Vi kender samtlige bestillingsformularer hos selskaberne, hvorfor vi giver dig en uvildig rådgivning om den videre bestilling.

Til toppen