Call me

Call me

Om Call me

På trods af, at Call me befinder sig i den billige ende af mobilabonnements udbydere i Danmark, så formår selskabet stadigvæk at tilbyde en bred vifte af abonnementer, som kan tilpasses mange forskellige kundebehov.

Selskabet har samlet sig en stor kundeskare på markedet for mobilt bredbånd og mobiltelefoni og er dermed blandt de førende mobilselskaber i Danmark. Call me har eksisteret siden 1997, men gik dengang under navnet Debitel. I 2007 blev virksomheden opkøbt af Telia, som i 2008 ændrede selskabets navn til Call me, hvilket vi kender det som i dag. Call me er derudover primært en online-baseret forretning og forhandles herudover kun ved udvalgte forhandlere.

Ud over at brande sig på et stort fokus på nyeste mobiltelefoner og rimelige priser, så sælger Call me sig på sit varemærke: Tal ordentligt! Det koster ikke noget.

Selskabet er fortaler for den gode tone, ikke kun i forhold til mobiltelefoni, men også på jobbet og i skolen. Dette indebærer kampagner, trivselsdage, debatter, plakater og meget mere. Du kan finde mere information om Call me’s tiltag lige her tal ordentligt kampagne.

Hvem henvender Call me sig primært til?

Etablerede kunder. Call me har primært fokus på sine allerede etablerede kunder, som selskabet gør meget for at holde på. Eksempelvis giver firmaet forkøbsret på nye mobiltelefoner, rabat på mobilt bredbånd, samt en forbrugerorienterede Facebook-side, hvor selskabet tager kundernes råd til forbedring til sig. Call me er dermed især til de kunder, som ønsker en større relation til sit mobilselskab end blot et abonnement og som ønsker at støtte kampen for bedre kommunikation mellem mennesker.

3G dækning. Derudover er selskabets mobilabonnementer med 3G i den billige ende af markedet, hvilket for de fleste forbrugere er passende. Dog kan hastigheden give anledning til problemer i nogle dele af Danmark, hvor sendemasterne ikke er dækkende.

Hvis du bor i en storby kan du roligt se nærmere på Call me’s abonnementer, da de her virker upåklageligt. Tjek derfor Call me’s dækningskort, før du køber mobil. Call me sælger dog også 4G-abonnementer, som har langt bredere og hurtigere dækning, men som naturligvis koster mere.

Familie-abonnementer. Call me er derudover henvendt til familier, som ønsker individuelle abonnementspakker. Udover de forskellige abonnementer, som kan mixes og matches tilbyder Call me et Little me-abonnement til de mindste i familien.

Fordele

 • Bred vifte af abonnementer.
 • Billige abonnementer med fornuftig dækning.
 • 1 måneds bindingsperiode på mobilabonnementer og telefoner.
 • Rabatter på produkter og regninger, hvis du er medlem af diverse foreninger.
 • Fornuftige rabatter ved familieabonnementer.

Ulemper

 • Ingen fysisk butik. Call me er et rent onlineselskab.
 • Dækningen kan være utilstrækkelig i nogle dele af Danmark.
 • Udelukkende et mobilselskab. Hvorimod mange selskaber tilbyder tjenester som gratis musik og streaming, tilbyder Call me blot billig mobiltelefoni.

Kundernes anmeldelser

På Trustpilot.dk kan forbrugere anonymt anmelde diverse selskaber ud fra deres oplevelser med såvel produkt som kundeservice. Her gives både en karakter fra 0-10 og en kommentar. Call me har fået karakteren 8,7, hvilket er i den rigtig gode ende.

Nogle gennemgående tendenser for anmeldelserne lyder som følger:

 • God dækning i storbyerne.
 • Dårlig dækning i yderområder. 
 • Overskuelig hjemmeside og god kundeservice
 • Rabatter til trofaste kunder. 

Call me kan klart anbefales til dig, som vil have et godt abonnement til billige penge. Det store udbud af abonnementer i forskellige prisklasser gør det nemt for familier at finde mobilaftaler til alles individuelle behov.

Call me er en stærk konkurrent til andre lavprisselskaber som OiSTER, CBB og Fullrate.