Apple Watch er allerede blevet købt af en million amerikanere.

De første Apple-ure kunne afprøves fra fredag i Apples butikker, og amerikanerne har allerede bestilt, dog har 2/3 dele valgt den billigste udgave.

Det såkaldte Apple Watch har altså allerede trukket mange bestillinger. Flest har dog valgt den billigste udgave, og derudover er der flere sat til salg på eBay.

Apple har fået lige knap en million bestillinger på sine første dage, men urene kan tidligst være klar til kunderne om en måned. Fortæller analysefirmaet Slice Intelligence.

Det nye Apple Watch kan kobles trådløst sammen med din iPhone og på den måde kan du altså høre musik fra den, læse mails, sende sms'er og meget mere.

Alligevel har mange allerede sat de ikke-leverede ure til salg på eBay, i håb om at tjene nogle hurtigere penge.

Apple har dog ikke selv været ude og melde nogle specifikke tal på deres ordre. Apple som ellers altid plejer at være de første med nyheden om hvor mange der denne gang har købt det nye Apple produkt.

Apple Watch er også den første nye produktkategori som Tim Cook står bag, efter han overtog posten i Apple, fra Apple-stifteren Steve Job i 2011.

Dog er disse smart-ure ikke en nyhed i sig selv. Både Sony, Samsung og Fitbit har lanceret lignende ure, dog ved brug af Googles Android styresystem.

Det forventes dog af analytikere, at Apple Watch vil sælge bedre end konkurrenternes.

Kilde: Berlingske Business