iPhone 6 Plus-ejere har stigende dataforbrug

Er du indehaver af en iPhone 6 Plus? så er der stor chance for at dit dataforbrug stiger stødt. Tjek derfor om du skal have skiftet mobilabonnement.

iPhone 6 Plus-ejere har et stigende forbrug af data, ja faktisk er det omtrent dobbelt så stort som ejere af en iPhone 6. Dette skyldes sandsynligvis at deres skærm er præcis 37% større end den almindelige iPhone 6.

Web-analyseselskabet Citrix har lavet en undersøgelse der viser, at der er betydeligt sammenhæng mellem det ivrige dataforbrug og størrelsen på dit mobiltelefons skærm. Citrix's tal understøtter også tidligere undersøgelser af fx. tablet brugere. Citrix udtaler at de ligefremt kan se iPhone 6 Plus ejerne være blandt tabelt-ejere hvad angår dataforbruget.

Det viser sig rent faktisk at iPhone 6-ejere anvender mere end dobbelt så meget data som folk med en Iphone 5 eller 5s. Ikke overraskende anvender iPhone 5 eller 5s forbrugere kun en fjerdedel af den data som 6 Plus-ejere anvender.

Nyt mobilabonnement?

Er du derfor den heldige indehaver af en iPhone 6 Plus, eller en Iphone 6, ja så kunne det være du skulle overveje at skifte dit mobilabonnement ud med et der har mere data inkluderet. For ikke nok med at du på nuværende tidspunkt bruger mere data end med din førhenværende mobiltelefon, så vil du på længere sigt sandsynligvis også stige i dataregningen.

Her på Telmodi kan du let og overskueligt finde de teleudbydere som tilbyder den datamængde som du har brug for. Har du fx overvejet at skulle have helt op til 3 eller 5 GB data, så kan du klikke her.