Ny Galaxy S6 er ankommet

Rygterne har været her længe, men nu har Samsung løftet sløret om deres seneste flagskib Galaxy S6.

Dagen før den verdens største mobilmesse, Mobile World Cingress, i Barcelona løftede en af verdens største mobilgigangter Samsung sløret for deres nyeste Galaxy S6 mobiltelefon. De viste desuden ikke kun ét telefon, men hele to udgaver af den nye Galaxy mobiltelefon.

Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge er navnene på de to mobiltelefoner. Telefonerne skal være med til vende udviklingen for Samsung, og for deres marked for Androidtelefoner. Selvom Samsung stadig er markedsleder hvad på Androidmarkedet, så tabte de sidste år 8% i forhold til deres konkurrenter, og dette skal den nye 6 serie være med til, at rette op på.

Den nye Galaxy serie tager afstand fra de tidligere modeller, da de vr lavet af plastik. I den nye serie er begge telefoner lavet af glas og metal, hvilket giver dem et lidt mere sofistikeret udseende. Galaxy Edge er derudover lidt anderledes, da dens skærm bliver trukket rundt om hjørnerne, hvilket gør skærmen endnu større.

Begge mobiltelefoner anvender den nyeste udgave af styresystemet Android Lollipop 5.0. De fås begge i 5 forskellige farver, og kan handels den 11. april i Danmark.