Ny super-app fra Janus Friis

De fleste i digital-verdenen kender navnet Janus Friis, som nu har lanceret en ny banebrydende app.

Navnet Janus Friis vækker måske genkendelse, hvilket nok skyldes, at han var manden bag Skype, og nu langere han så en ny kommunikations app, som skal gøre din hverdag lettere. Navnet er Wire.

I december 2014, kom nyheden om den nye app fra Janus Friis. Appen som er udviklet af et hold personer på over 50 mand, samler al kommunikation lige fra videoer, billeder, musik, telefonsamtaler, you name it. Appen dækker derfor over brugerens behov for, at dele alt om deres liv til både venner og bekendte.

Wire er en kommunikations app, hvor udseende er vægtet høj. Med Wire er det muligt at have personlige samtaler, samt gruppesamtaler, som man kender der fra både Facebook og Skype. Wire er en app du henter, og installere på din mobiltelefon. Ja det er faktisk en form for styresystem, som gør det lettere at hente, gemme og kommunikere lettere via alle dine sociale netværk på din mobiltelefon.

Wire er endnu ikke blevet et kømpe hit, men mon ikke det nok skal ske inden for det næste års tid. Wire kan hentes via Apples App Store og Google Play. Appen er derudover gratis.