Samsung trækker omfattende Android-opdatering tilbage

Adskillige fejl i ny Android opdatering har nu fået Samsung til at trække deres opdatering tilbage.

De mange Samsung-brugere som havde opdateret deres mobiltelfon til Android 5.0 Lollipop, har siden deres opdatering måtte leve med adskillelige fejl, og det har nu fået Samsung til at trække deres opdatering tilbage.

Batterilevetiden var blevet så forringet, og Wi-Fi blev ofte brudt automatisk, hvilket blot er nogle af de fejl som forbrugerne oplevede. På Thedroidguy.com har man fundet frem til en liste med over ti fejl, som forbrugerne har fundet. Samsung har ikke selv ville komme frem med deres liste over fejl, skriver Jyllands-Posten.

Har du derfor været en af de uheldige, så er løsningen at fuldstændig nulstille din mobiltelfon.

"Vi arbejder målrettet på en ny opdatering, der indeholder løsninger på de udfordringer, som har været rapporteret; bl.a. en ny løsning til lydløs tilstand. Denne nye opdatering arbejder vi på at kunne udgive hurtigst muligt,” fortæller Samsung til MereMobil.dk

Er du bruger af Samsung Galaxy Note 4 eller Galaxy Note Edge, så skulle der umiddelbart ikke være nogle problemer, da disse mobiltelefoner ikke er kommet med på opdateringen af den nye 5.0 Lollipop.