iPhone abonnement

Mangler du et iPhone abonnement? Angiv alle dine krav og få vist samtlige abonnementer i Danmark tilpasset dit behov. Det tager under 30 sek., prøv selv!

IPhone abonnement - Få dine ønsker indfriet

Med en iPhone i hånden har du adgang til en verden fuld af fantastiske oplevelser, som alle kun er få klik væk. For at opnå fuld udbytte af din iPhone kan det være nødvendigt med et abonnement med god dækning, mange GB data eller måske noget helt tredje. telmodi hjælper dig til at finde lige præcis det mobilabonnement, som du har brug for.

Det eneste du skal gøre er at anvende prisberegneren øverst på siden. Så får du med det samme vist de bedste og billigste mobilabonnementer.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige iPhone abonnement? Så kan du måske finde de svar, du behøver, i vores Ofte stillede spørgsmål sektion nederst på siden. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Sådan gør du, nemt og hurtigt

Vi har lavet nedenstående guide på tre trin, så du enkelt og hurtigt kan sætte dig ind i, hvordan prisberegneren kan hjælpe dig videre mod det ønskede mobilabonnement.

På under 5 min. finder du både dit nuværende mobilforbrug, det billigste iPhone abonnement og får selve abonnementet bestilt, nemt og enkelt.

Trin 1 - Oplys dit forbrug

Trin 1 - Oplys dit forbrug

Som det første skal du kende dit forbrug så præcist som muligt. Dette indebærer bl.a. hvor meget taletid, data og andre mobilydelser du bruger om måneden. Du kan via dit nuværende selskab logge på selvbetjening, hvor du kan danne dig et overblik over hvordan dit mobilforbrug i gennemsnit forløber sig.

Trin 2 - Indtast forbrug og sammenlign resultaterne

Dit mobilforbrug angiver du i telmodis prisberegner, hvor du endvidere har mulighed for at angive øvrige ønsker til dit kommende mobilabonnement og mobilselskab. På baggrund af dine indtastninger søger prisberegneren i mobilabonnementer og mobilselskaber for at give dig en komplet oversigt over mulighederne.

Efter du har indtastet dine krav og ønsker, kan du nemt lave en ny søgning. Du skal blot justere dine indstillinger, hvorefter prisberegneren med det samme korrigerer mulighederne i oversigten.

Trin 3 - Bestil og få det bedste lige ved hånden

Du har nu fundet de mobilabonnementer, som bedst matcher netop dit behov. For at bestille det ønskede iPhone abonnement, skal du klikke dig videre til selskabet, hvor du kan foretage din bestilling.

PS: Vil du have et godt råd med på vejen?

Et godt råd fra telmodi er altid at tjekke prisberegneren, når dit mobilforbrug ændrer sig. Mange opdager ikke, hvis deres forbrug pludselig ændrer sig, hvorfor de heller ikke tænker på den mulige besparelse ved at skifte mobilabonnement.

PS: Vil du have et godt råd med på vejen?
Et godt råd er derfor altid at anvende telmodis prisberegner mindst hver 6. måned. Så sikrer du dig det bedste og ikke mindst billigste mobilabonnement baseret på dit personlige mobilforbrug.