Mobilabonnement til børn

Få overblik over samtlige mobilabonnementer til børn. Angiv jeres krav og ønsker og få vist samtlige muligheder. 100% gratis service, hurtigt og nemt!

Mobilabonnement til børn - Find det bedste og billigste til dit barn

Når man som forældre skal vælge mobilabonnement til børn kan det være vigtigt, at prisen holdes nede samtidig med at barnet kan bruge mobiltelefonen i det omfang, som der er behov for. Der findes over 500 forskellige mobilabonnementer på det danske marked, hvorfor det kan være yderst vanskeligt at bevare overblikket over deres indhold og huske priserne på de forskellige.

Dette skal du dog ikke tænke mere over, nu hvor du har telmodi.dk ved hånden. Vi har samlet hele det danske telemarked med samtlige mobilabonnementer og teleselskaber, så du får det samlede overblik ét sted.

Hvad har dit barn brug for?

Før du bruger telmodis prisberegner, anbefaler vi, at du har snakket med dit barn om, hvordan det kommende forbrug vil være. Der er nemlig mange muligheder for tilvalg og mængden af data og taletid kan også have afgørende betydning for de præsenterede valgmuligheder og deres priser.

I telmodis prisberegner kan du under Type angive, om du ønsker et teletidskort eller et almindeligt mobilabonnement. Har dit barn et varierende lavt forbrug, kan det være mest økonomisk fordelagtigt at vælge bestilling af taletidskort. Ved et taletidskort afregnes du kun for det faktiske forbrug, hvormed du undgår at betale for taletid, data og andet som ikke anvendes.

Det er imidlertid dit barns forbrug som afgør, hvornår det er økonomisk bedst at bestille taletidskort frem for mobilabonnement. Så ved at angive dit barns forbrug i prisberegneren kan du hurtigt og enkelt se, hvad der er bedst i lige præcis jeres situation.

Sådan søger du med telmodis prisberegner

Sådan søger du med telmodis prisberegner

Vi har nedenfor lavet en kort guide til, hvordan du bedst kan bruge telmodi. Guiden er ganske kort og blot på tre punkter, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores anbefalinger.

1. Angiv dit barns mobilbehov

Som det første skal I have kortlagt dit barn nuværende eller kommende mobilforbrug. Har dit barn i forvejen et mobilabonnement eller taletidskort, kan du logge ind på selvbetjening hos det nuværende teleselskab og se det præcise forbrug. Er det første gang dit barn har egen mobiltelefon, kan du sammen med dit barn snakke om behovet for de forskellige mobilydelser.

Når du kender forbruget, skal du indstille telmodis prisberegner.

2. Se dine muligheder i oversigten

Når du har angivet jeres ønsker og krav i prisberegneren, får du med det samme præsenteret mulighederne i oversigten med de billigste resultater øverst i oversigten.

Husk at sammenlign resultaterne, så du sikrer dit barn og dig selv mest for pengene.

3. Bestil mobilabonnement til børn

Har du husket at tjekke, om det er bedst med et taletidskort eller mobilabonnement? Ellers kan du nå det endnu.

3. Bestil mobilabonnement til børn
Når du har fundet den mest optimale løsning, skal du klikke dig direkte videre til det valgte teleselskab. Dette gør du ved at klikke på knappen Se tilbud, hvorefter vi dirigerer dig direkte ind i bestillingsformularen, hvor du skal færdiggøre bestillingen.