Mobiltelefoni

Mobiltelefoni sammenligning. Angiv dit mobilforbrug og find billigste mobiltelefoni for dig. Søg blandt 23 mobilselskaber og 134 her!

Mobiltelefoni - Find billigste mobiltelefoni for dig

Hvilket mobilselskab kan tilbyde dig det billigste mobiltelefoni? Dette spørgsmål stiller mange danskere sig selv, men i og med der er +30 forskellige mobilselskaber i Danmark er det på egen hånd en stor opgave at svare på. På telmodi.dk har vi gjort det nemt for dig. Baseret på dit forbrug foretager telmodi søgemaskinen en kombination af beregninger og filtreringer for at finde det mest optimale mobiltelefoni for dig.

For at finde det billigste mobiltelefoni har vi herunder lavet en trin for trin guide du kan bruge for at anvende telmodi.dk søgemaskinen 100% optimalt.

1. Mobiltelefoni forbrug - Sådan finder du det

For at finde det billigste mobiltelefoni skal du først og fremmest lave et estimat af hvor stort dit mobilforbrug er. Dette kan gøres på flere måder, hvor vi dog anbefaler en af nedenstående:

  • Tjek dine seneste mobilregninger.
  • Har dit nuværende mobilselskab en App til formålet? Hvis, kan du anvende denne.
  • Gå ind i indstilling på din telefon og se om du kan aflæse forbrugsdata.

2. Sammenlign mobiltelefoni priser

Som det næste kan du angive, øverst til venstre på denne side, dine søgekriterier baseret på dit mobiltelefoni forbrug du fandt i trin 1.

2. Sammenlign mobiltelefoni priser
Du har så mulighed for at angive dit taletidsforbrug, dataforbrug samt SMS/MMS forbrug. Ligeledes har du mulighed for at angive tilvalg til dit mobiltelefoni abonnement, såsom 4G forbindelse, musik, ingen binding og om du kun skifter hvis du har mulighed for at oprette dit nye abonnement gratis.

Når du har angivet dit mobilforbrug bliver de billigste mobiltelefoni udbydere beregnet og listet med billigste øverst. Du har herved foruden de informationer der er listet i pristabellen som udgangspunkt, også mulighed for at klikke på "Flere oplysninger", hvor du kan se alle de takster som selskaberne angiver med småt.

3. Bestil billigste mobiltelefoni

Når du har fundet den billigste mobiltelefoni udbyder, kan du klikke dig direkte videre til bestillingssiden fra vores pristabel. Hos den valgte udbyder skal du så gennemgå en bestillingsformular, hvor du blandt andet har mulighed for at oprette et nyt telefonnummer eller vælge at flytte dit eksisterende med over til det nye selskab.

Vælger du at oprette et nyt nummer får du typisk dit simkort send inden for meget få hverdage, hvor det faktisk er klar til brug. Vælger du derimod at flytte dit nuværende mobilnummer med over fra dit gamle mobilselskab kan der gå en 14 dages tid får du kan anvende dette nummer hos det nye selskab. Du får dog med det samme besked om hvornår du kan.