Taletid

ؘnsker du lidt eller meget taletid? Angiv dit behov i vores søgemaskine, og du får vist det billigste tilpasset dig. Det tager kun 30 sekunder. Klik her!

Taletid - Få alt den taletid du har behov for

Taler du meget i telefon, har du naturligvis brug for meget taletid, hvorfor et mobilabonnement med fri tale er det bedste. Taler du mindre og er dit forbrug varierende, er et taletidskort muligvis det bedste for dig, Med et taletidskort betaler du nemlig kun for dit reelle forbrug.

Ved hjælp af telmodis prisberegner kan du se, om det er mest økonomisk for dig at bestille et mobilabonnement eller et taletidskort. Dette gør du ved at klikke på den type mobilløsning, du ønsker at få præsenteret i prisberegneren.

Ønsker du at være sikker på, at du har den mest ideelle afregning på dit mobilforbrug? telmodis prisberegner giver dig alle de svar, som du har behov for.

Undersøg hele markedet på én gang

Vi har samlet alle mobilabonnementer på det danske marked fra samtlige mobilselskaber, så du kun behøver at tjekke priserne ét sted. telmodi opdateres så snart et nyt mobilselskab kommer på markedet eller et af de eksisterende selskaber lancerer et nyt mobilabonnement. Dette sikrer dig det perfekte overblik over markedet på ethvert tidspunkt.

1. Find dit forbrug bl.a. på følgende måder

For at du får det mest restvisende billede af, hvor meget du muligvis kan spare på din telefonregning, er det essentielt, at du i telmodis prisberegner angiver dit mobilforbrug. Jo mere præcist du kender dit mobilforbrug, jo mere præcist et billede får du angivet i oversigten.

1. Find dit forbrug bl.a. på følgende måder
Du kan bl.a. finde dit nuværende og historiske mobilforbrug via selvbetjening hos dit nuværende teleselskab. Yderligere muligheder er, hvis du ejer en smartphone og har en app, som måler dit mobilforbrug. Dette har du f.eks. med en iPhone. Nogle mobilselskaber tilbyder også deres kunder en app, hvormed de kan følge deres eget forbrug.

2. Indstil telmodis prisberegner

I det første søgefelt i telmodis prisberegner skal du angive hvor meget taletid, du har behov for. I de efterfølgende har du mulighed for bl.a. at angive ønsket datamængde, netværk samt ekstra indhold i dit abonnement såsom f.eks. musik.

Læg mærke til at de præsenterede mobilabonnementer opdateres, så snart du har angivet noget i prisberegneren. Du behøver altså ikke klikke ok, søg eller andet for at aktivere prisberegneren.

3. Bestil det ønskede taletid

Når du har anvendt telmodis prisberegner og sammenlignet de viste mobilabonnementer, skal du klikke på knappen Se tilbud. Ved at gøre dette kommer du direkte hen til mobilselskabet, som har det ønskede mobilabonnement. Vi har sørget for, at du lander i bestillingen hos selskabet, så du nemt og hurtigt kan foretage bestilling af det mobilabonnement, som du har fundet mest passende til dit unikke forbrug.